OM ANDERSSON KJÆRNSMO

Erfaring. Kompetanse.

Andersson Kjærnsmo leverer alt innen gulvbelegg, tepper, linoleum, tapetserarbeider, universell utforming og gulvavretting. Gjennom våre samarbeidspartnere kan vi i tillegg tilby blant annet parkett, epoxy, designgulv, microsement og maling.

Våre største styrker er vår lange erfaring og store kompetanse innen vårt fag. Det skjer mye nytt i bransjen vår og vi setter derfor ære i å holde oss ajour via kursvirksomhet og annen faglig oppdatering. Du er sikret gode, velfunderte råd og løsninger med oss.

Våtromsnorm
Lærlingbedrift
Mestermerket
Startbank
HISTORIEN

Over 60 år i bransjen

Byggtapetsermester Ragnar Andersson etablerte sitt selskap i 1957. Noen år senere, i 1963, etablerte Byggtapetsermester Kenneth Kjærnsmo sitt selskap. Gjennom mer en 65 år satte disse håndverksbedriftene sitt preg på byens utvikling. Det er gjennom disse årene blitt utført byggtapetserarbeider på tusenvis av leiligheter, flere hundre skole- og kontorbygg, samt offentlige bygg som sykehus, barnehager, konsert/kinosaler og teaterbygg.

Bedriftene har gjennom alle disse år vært ledende i bransjen – ved å drive aktiv opplæring og utvikle sine ansatte til å være stolte av sitt fag.

Ragnar Andersson og Kenneth Kjærnsmo var bransjekollegaer og konkurrenter, det var imidlertid ingen hindring for at de ble veldig gode kamerater og venner livet ut.

Dermed er det ikke helt unaturlig at disse tradisjonsrike selskapene i 2020 fant hverandre, og sammen ble en innovativ aktør å regne med i kommende år.

Vi tenker miljø

Vi fokuserer på miljøet ved å internt i bedriften sørge for bevissthet rundt energiforbruk, avfallsmengde og kildesortering, samtidig som miljøhensyn vektlegges ved valg av leverandører og samarbeidspartnere. Noe som er svært viktig for oss er å sørge for et godt arbeidsmiljø internt i bedriften, som igjen medfører lavt sykefravær og høy trivsel. Dette er noen av våre viktigste miljøtiltak.

Vi følger BREEAM-NOR-krav

Vi er Miljøfyrtårn-sertifisert

Våre ansatte.

Tom Kjærnsmo

Daglig leder

Vegar Barkenes

Prosjektleder

Jørn Knain

Prosjektleder

Vigdis Skogli

Økonomi / Regnskap